Indeholder 5 ml.

INGREDIENTS: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, PARFUM, BUTYROSPERMUM PARKII OIL, RHUS SUCCEDANEA FRUIT CERA, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, ASCORBYL PALMITATE, BETA-CAROTENE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LINALOOL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, CI 77019, CI 77891, CI 77491.

Klik her for at gå til webshop

SOLID FRAGRANCE

Parfume Balm

Solid Fragrance er en duft balm baseret på bivoks og arganolie, der giver en fast konsistens, som mest af alt kan sammenlignes med en balm. Duften er sart og har noter af White Musk, den balmagtige konsistens gør, at den skal smørres på. 

Man anvender denne type duft ved at varme balmen op mellem fingerene, så den smelter, for derefter at smøre den på huden, på de områder, hvor man normalt anvender konventionel parfume.

Dufte udvikler sig mere intenst, når de bliver opvarmet inden påføring, og åbner sig yderligere når olien/duftene får kontakt med den varme hud og har siddet et øjeblik. SARDkopenhagen Solid Fragrance holder duften på huden op til 24 timer.

Den leveres i en pudderfarvet, håndlavet æske med femkløver grafik. I æskens låg er der indlagt en lille historie om, hvordan Charlotte Kasandra – skaber af SARDkopenhagen – blev inspireret til at udvikle duften og grafikken på æsken.