Fås i 10 ml.

INCI: CITRUS LIMON FRUIT OIL.

ESSENTIAL LEMON OIL

Æterisk citronolie er kendt for at have en bakteriehæmmende og udrensende effekt. Citronolie er derfor velegnet til uren og fedtet hud.

Du anvender citronolien ved at blande den op i en af dine basisolier. For pleje af den urene og fedtede hud anbefaler vi at tilsætte citronolien i SARDkopenhagens arganolie.

Citronolie er også velegnet til at rense lokaler fri for uønskede lugte. Dette kan gøres med et par dråber i en skål eller ved brug af en duftlampe. Derudover kan æterisk citronolie også anvendes som en naturlig smagsforstærker i både dressinger, desserter og slik. Sidst men ikke mindst kan æterisk citronolie bruges som naturlig myggebalsam ved at blande den op i en basisolie.

Som aromaterapeutisk effekt kan nævnes at citronnolien virker bakteriehæmmende, udrensende og anbefales til fedtet og uren hud.


Citronoliens egenskaber

  • Bakteriehæmmende
  • Talgregulerende
  • Opstrammende
  • Udrensende
  • Kan bruges som naturlig myggebalsam – husk at blande op med olie


VIGTIGT
Brug aldrig æteriske olier ufortyndet på huden. Tilsæt få dråber æterisk olie i hvilken som helst hudplejende olie, for at opnå nogle af de egenskaber som er nævnt ovenfor. Ca. 10-15 dråber æterisk citronolie til 100 ml. basisolie

Citrusolier øger lysfølsomheden i huden, det får huden til at optage mere lys i vintertiden, men vær opmærksom på at benytte solcreme før du går ud i solen om sommeren, hvis du benytter hudprodukter der indeholder citrusolier – dette gælder også creme og dufte der indeholder bergamotolie.