Essentielle No. 7

Indeholder 50 ml.
INGREDIENTS: Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Cetearyl Glucoside, Anhydroxylitol, Cetyl Alcohol, Xylitol, Xylitylglucoside, Ascorbyl Palmitate, Fucus Vesiculosus Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Lactic Acid, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Xanthan Gum.

ESSENTIELLE NO. 7

Cream face/neck – for all skintypes

ESSENTIELLE NO. 7 – Cremen til alle hudtyper, også til dig med særlig sensitiv hud. Cremen har opstrammende og regenererende effekt, hvilket gør den til et effektivt anti-age produkt. Afhængig af hudens tilstand anvender du enten din foretrukne basisolie eller ESSENTIELLE NO. 3 Hyaluron Boost Serum indenunder for optimal pleje og virkning.

 

Cremen er meget let i konsistensen men pga. et koncentreret indhold af essentielle fedtsyrer fra  arganolie og sheaolie, får huden præsic det den har brug for. Arganolie arbejder med en regulering af talget og stimulerer den naturlige cellefornyelse, er med til at udligne farveforskelle i huden og har anti-aging effekt. Sheaolie øger talgproduktionen, således at de områder hvor huden er mere tør, øges talgproduktionen.Yderligere er der tilsat kokosolie, som har nogle særdeles fugtgivende/bevarende egenskaber.

Som yderligere fugt boost indeholder cremen et højt indhold af hyaluronsyre, et meget fugtgivende sukkerstof, som huden selv producerer og som "fylder" hudens fugtdepoter og virker udglattende.

ESSENTIELLE NO. 7 indeholder kun naturlige, essentielle ingredienser og er konserveret med sodium benzoate. Sodium benzoate er blandt andet godkendt til konservering af fødevarer og bruges i øjensalver, vi har derfor valgt denne form for konservering til vores produkt. ESSENTIELLE NO.7 har en sart duft af White Musk, den kan derfor bruges af både mænd og kvinder.

VIGTIGT – cremen skal varmes op i håndfladerne og derefter klappes forsigtig ind på fugtig hud

Den kan både bruges direkte ovenpå en af SARDkopenhagens Facial Mists, din foretrukne basisolie eller ESSENTIELLE NO. 3.
 

Hvilke basisolie skal du vælge?

  • Anti-age - arganolie
  • Farveforskelle - arganolie
  • Tørhed - abrikoskerneolie
  • Fedtet hud - alene
  • Mænd efter barbering - Alene eller sammen med Facial Mist og efterfølgende arganolie