Fås i 100 ml.

INGREDIENTS: argania spinosa kernel oil,helianthus annuus seed oil,coffee arabica seed extract, rosmarinus officinalis leaf extract, centelle asiatica extract, ascorbyl palmitate, fucus vesiculosus extract, piper nigrum seed oil.

Klik her for at gå til webshop

CELLULITE OIL THERAPY

Olie til opstramning og udrensning af vævet

Cellulite Oil Therapy er et produkt, som vi har arbejdet længe på og er nu stolte af at have fundet den rette sammensætning af 100% rene olier, til at bearbejde cellulite med.

Olien består af 100% ren, økologisk arganolie som bæreolie. Denne olier er stærkt cellefornyende og opstrammende. Sort peberolie og grøn kaffeolie øger forbrændingen i vævet - det er her affaldsstofferne ophobes og danner celluliten. Algeekstrakt og rosmarinolie øger udskillelsen af affaldsstofferne som de øvrige olier aktiverer.

Produktet virker både i overfladen som opstrammende olie og øger forbrændingen i bindevævet. Sammen med sugekop-massage er det en effektiv måde at blive af med "appelsinhud".

Mange lidelser opstår fordi vores krop ophober affaldsstoffer. Når syren sætter sig i bindevævet forårsager det smerter, ubalancer, hovedpine, muskelsmerter og ophobning af væske i kroppen. Ved dagligt at massere huden med sugerkopperne, vil man frigive affaldsstofferne, som så udskilles naturligt via sved, urin og blod. Kosten har stor indflydelse på hvor meget syre kroppen ophober og det er vigtigt at kigge på sin kost og sørge for at drikke rigeligt med vand, når man vil slippe af med affaldsstofferne.

 


HOW TO USE

1. Opstramning af hormonelt betinget slaphed i huden f.eks. på mave, balder og lår.

2. Til mindre udtalt cellulite masseres/æltes olien ind 1-2 gange dagligt på det ønskede område. Efter ca. 3-4 ugers intensiv brug vil huden synes og føles mere glat og mindre "bulet".

3. Ved svær cellulite anvendes glassugekopperne sammen med olien, dagligt. Dette er en MEGET effektiv metode og resultatet vil ses hurtigere. Se instruktionsvideo under "video" fanen her.