Testperson - før behandling

Efter 4 ugers daglig massage med Cellulite Oil Therapy og sugekop

Detoxbehandling – sugekop-terapi

Cellulite – slapt væv (hævet, bulet, og ømt) og med dårlig blodcirkulation skyldes ophobning af affaldsstoffer i bindevævet. 

I ansigtet vil det afspejle sig som slap, grå, livløs og trist hud med tendens til væskeophobninger omkring øjnene og hagepartiet. Især om morgenen kan man opleve kraftige væskeophobninger.

Syrerig kost, for lidt eller for meget motion og for lidt væskeindtagelse, giver kroppen problemer med at udskille syren, der i stedet aflejres. Drik rigeligt og vær opmærksom på at meget kost omdannes til syre i kroppen under forbrændningsprocessen, også fødevarer som ellers betegnes som basekost.

For at mindske disse problemer kan man bearbejde vævet ved hjælp af opstrammende olier og sugekopper.KROP

Før man begynder, skal det område, der skal behandles mættes med olie. Olierne vælges efter ønske, men en god ide er at vælge de mest vævsopstrammende olier, som f.eks.

VALG AF OLIE
– Cellulite Oil Therapy 
– ren arganolie
– ren arganolie tilsat æterisk citron og pebermynteolie. Citronolie virker udrensende og opstrammende og pebermynteolie opvarmer vævet, hvilket øger forbrændningen i vævet.
 

HOW TO DO: Sugekopperne sættes på huden og luften suges ud af koppen. Man trækker koppen i opad-gående bevægelser – mod hjertet. Man kører i samme bane 3-6 gange indtil huden er let rødlig og man mærker varmen brede sig i hudområdet.

Dette gentages hele vejen rundt fra knæene op til lysken. Tilsvarende gøres på balderne, hofterne, maven og bagsiden af armen. Se link til film her.

Det er svært at lave en effektiv detoxbehandling på sig selv over hele kroppen, derfor kan det anbefales at man med jævne mellemrum får en proffessionel detoxbehandling på klinik. Se leverandørlisten for klinikker som tilbyder SARD kopenhagen sugekop terapi.

Sugekopperne fås i flere størrelser – Kop nr. 2, 3 og 4 anbefales til kroppen.ANSIGT

Rens ansigtet før behandling:

– abrikoskerneolie blandet med Æterisk Rosen Geraniumolie
– arganolie blandet med Lavendelolie og SARD Facial Mist.
Tilfør efterfølgende huden 100% Ren Arganolie.
 

HOW TO DO: Kør forsigtigt med kopperne vandret på halsen, fra midten og ud og derefter fra hagen og op, ca. 3 gange i hver bane. Kør videre op langs den nasolabiale linje fra hagen op til næsefløjen. Rundt omkring øjene køres der forsigtigt fra næseroden og ud til tindingen. På panden kan der både køres vandret eller lodret opad. Se link til film her.

Huden bliver rød og varm og blodcirkulationen bliver virkelig boostet, hvilket fører masser af frisk ilt og næring til hudcellerne samt de elastine og collagene fibre i huden. Man kan kalde det et naturligt "face-lift". Huden vil langt mere effektivt optage de aktive ingredienser fra olieserum og dag/natcreme og væskeophobningerne vil være synligt mindre.

Kop nr. 1 anbefales til ansigt, hals og bryst.


Rengøring af kopper
Glaskoppen tåler maskinvask – men "bolden" skal vaskes i hånden eller bare aftørres.