Hudplejebehandlinger, der også er velegnet til gravide og allergikere

SARDkopenhagens klinikbehandlinger henvender sig især til mænd og kvinder med meget sart hud, til gravide kvinder, allergikerer eller dem, der reagerer på traditionelle klinikprodukter og dermed kan være afskåret fra at nyde ansigts og kropsbehandlinger.

Med SARDkopenhagen giver vi dig mulighed for at costumize dit eget hudpleje program, alt fra afrensning til pleje, styrkelse af huden, detox af krop og bindevæv. SARDkopenhagen henvender sig til alle hudtyper og behov, samt anti-age pleje. 

Til klinikbrug sammensætter klinikken selv en specifik, mild behandling til den kunde som har særlige behov.

 

Gennemskuelighed

Kodeordet er gennemskuelighed og enkelthed. Produkterne er fri for syntetiske ingredienser som silikone, petrolatum, parabener og syntetisk parfume. Derfor tåles produkterne af alle. Uanset hudtype, alder og behov.

Som udgangspunkt er alle produkter 100% rene. Ønsker man en specifik effekt, tilsættes æteriske olier ud fra den ønskede effekt og hudtype. Det vil sige at SARD's produktserie er 100% individuel. Mange erfarer, at produkterne kan være med til at fremme den naturlige heling af huden og at de virker lindrende ved forskellige eksem typer.

Luksusolien argan olie - oliernes svar på anti-age produkt - er også velegnet til uren/fedtet hud, hertil anbefaler vi altid en kombination med æteriske olier, for mere en dybdevirkende effekt.

SARDkopenhagen's olier fedter ikke, da alle de alle er rene vegetabilske olier. Olierne har samme fedtsyrer sammensætning som organismen, hvilket gør at huden optager olierne helt.

HUSK: Olier rækker langt og ikke skal bruges i samme mængde som cremer og lotions. Hvis huden er fugtig når olie påføres, optages olien med det samme. Man vil hurtigt opleve hvor sund, spænstig og vital huden bliver.