Meditation på chakra

Maria Magdalene Olien er en praktisk hjælp til brug på chakraerne f.eks. i forbindelse med meditation eller andre spirituelle øvelser.

Sæt dig godt tilrette på en stol, pude, gulvet eller hvor du finder det behageligt at sidde. Søg for at du sidder forholdvis uforstyrret og har ro til at nyde din meditation. Tag en lille dråbe på fingerspidserne og massér mod urets retning (set udefra) på chakras, massér indtil olien er absorberet af huden.

Træk vejret dybt ind, hold vejret nogle sekunder, og pust dybt ud samtidig med at du "slipper" tanker, nattens drømme, stress, spekulationer etc. helt ud. Gentag dette syv gange - og slip gerne et "nyt tema" med ud hver gang.

Sid et øjeblik stille og føl kroppen: er der spændinger, smerter, sorg, modstand, vrede etc. i et bestemt kropsområde?

 

 

Nu lukker du øjnene og starter meditationen, med at trække vejret ind via rod chakraet, samtidig med at du - for dig selv siger følgende mantra - og gentag det flere gange på samme chakra:

Indånding: jer er - udånding ( gennem hjertet ) tryg.

Indånding: jer er - udånding ( gennem hjertet ) fyldt med livskraft.

Indånding: jeg er - udånding ( gennem hjertet ) fyldt med fred.

Og så fremdeles...

 

Vi anbefaler at olien kun anvendes på få chakras ad gangen. Det anbefales kun at bruge olien på alle chakras i forbindelse med en session, retreat, eller terapeutisk kursus.