Maria Magdalene

Serien Maria Magdalene består af produkter, der er udviklet til at kunne benyttes ved alle former for terapeutisk og aromaterapeutisk arbejde. Disse produkter er ”højfrekvente”, det vil sige at produkterne består at rene, naturlige råvarer, som er behandlet med yderste skånsomhed og respekt igennem alle led, frem til det færdige produkt. Alle produkter indeholder vegetabilske og æteriske olier og plantedele, hvilket sikrer et meget effektivt og aktivt produkt. Læs mere på næste side....

I den moderne hverdag hvor mange mennesker har oplevet stress og sygdom på egen krop, søger flere og flere ”indad” ved hjælp af forskellige selvhjælpsredskaber som f.eks. meditation og yoga. Disse metoder har sit udspring langt tilbage i tiden, og man ved at de har været anvendt både i den gamle ægyptiske og den kinesiske kultur.

Fra at have levet i mange år, med konventionelle behandlingsformer og medicin er det efterhånden blevet klart for mange af os, at det ikke hjælper på længere sigt og at vi er nødt til selv at tage ansvar for vort liv. I takt med denne erkendelse, er mange af fortidens behandlingsformer igen blevet aktuelle, dette gælder især den kinesiske og ayuveriske behandlingstradition.

I disse traditioner ser man krop og sjæl som eet. Vi må altså forstå at alt er duelt. Intet lys – uden mørke. Vi ”er” et stort energibundt, som er forbundet med noget der er større end os selv. Alt hvad vi sender ud, kommer tilbage til os. Er vi lagt ned med stress eller sygdom, kan vi kun ændre på det, der har sat os i den situation, ved at ændre adfærd og tankemønstre.

Erfaringen har vist, at der er stor hjælp at hente ved netop meditation og yoga – former som ved hjælp af vejrtrækning og koncentration, sætter os i kontakt med vores højeste potentiale og får os til at opnå en følelse af bedre balance i livet og en sundere krop.

 

Hvad betyder æterisk?
Æterisk betyder ”flygtigt” (let i sin form). Den fysiske krop er gennemtrængt af det æteriske legeme og det stråler yderligere ca. 5-10 cm ud fra kroppen. Man siger det æteriske legeme ikke har nogen bevidsthed, men til gengæld har 7 store chakra – som også kaldes ”energi centre”. Energistrømmene mellem disse centre, har direkte forbindelse til det autonome nervesystem i kroppen, hvor de blandt andet stimulerer udviklingen af hormoner og andre signalstoffer som påvirker vores fysiske krop. Man kan dermed sige at det æteriske legeme ”bestemmer” hvordan vores krop har det. Det vil sige, at når der opstår sygdomme, er man nødt til at dykke lidt ned i hvad det er for tanker og handlingsmønstre vi har, før man er i stand til at komme det til livs som ”gør ondt”.

Læs mere om chakra her
 

Æteriske olier
Remedier har været anvendt i tusindvis af år, til at understøtte sygdomme og ubalancer, og især æteriske olier har været anvendt som ”medicin”. I dag er vi mest bekendt med brug af æteriske olier i forbindelse med aromaterapi, hvor man ved at indånde forskellige æteriske olier, påvirker vores centralnervesystem.

Æteriske olier arbejder i det fysiske og æteriske legeme og vil på den måde påvirke vores energistrømme i organismen, ligesom olierne har en fysisk effekt på huden.


Alt efter hvad det er man vil arbejde med: f.eks ubalancer i kroppen eller hudproblemer, vælger man en æterisk olie som passer til et specifikt chakra, eller har en specifik effekt.

For eksempel: hvis der ønskes en bakteriehæmmende effekt, skal man vælge en æterisk olie, som har antibakterielle og bakteriehæmmende egenskaber, det kunne være citronolie eller lavendelolie. Har man brug for regulering af hormonerne er rosengeraniumolie en oplagt mulighed. Hvis det er ubalancer i kroppen – rod i energistrømmende i chakraerne i kroppen – vælger man æteriske olier som relaterer til et specifikt chakra.

VIGTIGT: at sikre sig at aromaterapeuten ved, hvad han/hun har med at gøre, og hvilken virkning de specifikke olier har.
VIGTIGT: Man skal ALDRIG anvende æteriske olier ufortyndet, direkte på huden eller indtage dem oralt. Man skal altid anvende en bæreolie, hvor den æteriske olie er opløst i og et blandingsforhold som er kendt.


Maria Magdalene Olie og Balm

Maria Magdalene Olie og Balm er specielt udviklet og kan bruges i sin rene form (ikke fortyndet) til alt terapeutisk arbejde. Man kan også vælge at anvende Maria Magdalene Olie og Balm på det chakra hvor man oplever ubalancen tydeligt. Hermed koncentreres en højere energi og ”letter” dermed ubalancen. De to produkter er udviklet ud fra den originale ”opskrift” som man benyttede for 2000 år siden hos Terapeuterne ved Alexandria. Tilbage hvor Jesus og Maria Magdalene arbejdede med den samme type energiarbejde, som nu i den nye tid er blevet hilst velkommen.

The Original Maria Magdalene Oil & Balm’s spændende historie,
læs mere her.


Historien bag Maria Magdalene billedet, læs mere her

Velkommen til den nye tids, gamle kundskab og videnskab
Namaste