Effektiv hudpleje - baseret på rene, milde og naturlige ingredienser.

Lækre økologiske olier og salte

SARDkopenhagen er udviklet af Charlotte Kasandra Tørnby, Cidesco kosmetolog, uddannet kropsterapeut og har i mere end 20 år arbejdet med konventionel hudpleje, indtil hun i 2011 udviklede dette danske hudplejebrand SARDkopenhagen. Charlotte står selv bag udvikling af alle produkter - i tæt samarbejde med producenten - frem til det endelige produkt. Der er en skarp holding til ingrediens indhold i alle produkter, der udvikles og fremstilles nu og i fremtiden.

SARDkopenhagen er en innovativ og multifunktionel produktserie, som er udviklet og produceret i Danmark og som er baseret på 100% rene naturlige olier og ingredienser og tilpasset alle hudtyper og behov – også de særlige sensitive. Basisolier argan, mandel og abrikoskerne udgør fundamentet og retter sig til de enkelte hudtyper og behov.

SARDkopenhagens produkter er enkle og milde til både rens, pleje, næring, fugt og genopbygning af huden på både ansigt og krop. Seriens består af produkter til både hjemmebrug og klinikbehandlinger og anbefales til alle målgrupper også  personer med syg eller skadet hud. Nøgleordene er effektivitet og øjeblikkelig effekt.

Produkterne er rige på essentielle fedtsyrer, de samme som kroppens, og er frie for syntetiske indholdsstoffer, parabener og petrokemiske stoffer. Produkter og emballage er fri for phtalater og andre hormonforstyrrende stoffer. Emballagen er biologisk nedbrydelig eller genanvendelig.

Med SARDkopenhagen kan du sammensætte dit eget hudplejeprogram og kombinere produkterne på tværs af hinanden, ligesom de er et godt supplement til øvrige hudplejeprodukter.SARDkopenhagen henvender sig til dig – den moderne og bevidste forbruger, som ønsker enkle, naturlige, milde og effektive produkter, der udviser omtanke for sundhed og miljø, uden at give afkald på følelsen af luksus.


olier er luksus for huden - på den sunde måde - beauty by heart.
Velkommen til SARDkopenhagens univers

 

2012 Danish Beauty Award
Nomineret til prisen:

"Årets Danske Produkt"
No. 1 Skønhedsolie.

2013 Danish Beauty Award
Vinder af prisen:

"Årets Danske Produkt"
Facial Mist

2014 Danish Beauty Award
Nomineret til prisen:

"Årets Danske Produkt Populær" 

Essentielle No.9 Repair Lip/Eye Balm

2015 Danish Beauty Award
Nomineret til prisen:

"Årets Danske Produkt"
Essentielle No.7 cream face/neck