ESSENTIELLE

ESSENTIELLE NO. 7 - cream face/neck: til alle hudtyper, ansigt og hals.

339.00 DKK

VÆR OPMÆRKSOM:

VI OPLEVER DESVÆRRE PROBLEMER MED VORES MOBILEPAY. 
VI TAGER DERFOR IKKE IMOD MOBILEPAY.
VI ARBEJDER PÅ SAGEN.

Vi beklager eventuelle gener, som dette måtte medføre.

ESSENTIELLE NO. 7 - for face/neck er en del af SARDkopenhagens skincare som arbejder sammen med basis olierne i sortimentet.

ESSENTIELLE NO. 7 er en aktiv anti-age creme til alle hudtyper og sammen med den ønskede basisolie vil huden få præcis den pleje og næring som der er  behov for. Cremens konsistens er let og cremet  men pga. et meget koncentreret indhold af essentielle fedtsyrer fra  argan og sheaolie, får huden præcis det, den har brug for. 

Hyaluronsyre er et sukkerstof som produceres naturligt i huden, og som også er indeholdt i cremen. Hyaluronsyre binder fugten i huden og har "filler-effekt". Kokosolie er fugtgivende og beroligende. Arganolie fugtgivende og opstrammende effekt på hudens elastine og collagene fibre. Sheaolie regulerer talgproduktionen. Indeholder mælkesyre som styrker hudens pH-værdi.

Basisolierne anvendes som serum og gør, at du kan costumize cremen så den passer præcis til din hudtype eller hudtilstand.

  • Ældet, solskadet, hyperpigmenteret, slap/træt hud - arganolie
  • Tør/meget sensitiv hud - abrikoskerneolie
  • Kombineret/fedtet hud - alene
  • Mænd efter barbering - alene eller sammen med arganolie eller facial mist

Læs mere>

INGREDIENTS: Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Cetearyl Glucoside, Anhydroxylitol, Cetyl Alcohol, Xylitol, Xylitylglucoside, Ascorbyl Palmitate, Fucus Vesiculosus Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Lactic Acid, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Xanthan Gum.

 

Fri fragt ved køb over 400 kr.
Ved køb af SARD produkter fra lande udenfor Danmark

Send en e-mail til følgende adresse: info@sard.dk
Anfør vare og antal. Du modtager efterfølgende en e-mail med ordrebekræftigelse og faktura.
Så snart vi kan se, at din faktura er betalt, afsendes dine varer.