Indeholder 30 ml.
INGREDIENTS: Aqua, Glycerin, PEG-60 Almond Glycerides, Xylitylglucoside, Sodium Hyaluronate, Anhydroxylitol, Malpighia Glabra Fruit Extract, Panthenol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Glucose, Lactic Acid, Xylitol, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfume.

ESSENTIELLE NO. 3

Hyaluron Boost Serum

ESSENTIELLE NO. 3 er skabt på baggrund af en ide, der opstod hos founder af SARDkopenhagen - Charlotte Kasandra - hvorefter hun har brugt flere år på at udvikle den helt rigtige sammensætning af ingredienser til at opfylde et mere generelt behov for alle, og hvor effektiviteten var ekstra høj.

ESSENTIELLE NO. 3 – hyaluron boost serum anbefales til alle hudtyper også fedtet/ uren hud og til mænd efter barbering. Efter forholdsvis kort tid vil huden være bedre fugtmættet, fast og fyldig at se på.

ESSENTIELLE NO. 3 har et højt indhold af fermenteret, plantebaset hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i vores krop, hvoraf 50% af hyaluronen findes i huden. Hyaluron nærer og fugter collagenet i vævet, hvilket er afgørende for at opretholde hudens struktur og udseende, da collagen er det, som giver huden sin fasthed. Des mere hyaluron der er i huden, des mere fyldig og fugtmættet vil huden være. Essentielle NO. 3 har en sart duft og kan derfor sagtens bruges af både mænd og kvinder.

 

Indhold af aktive ingredienser

 • Fermenteret, plantebaseret hyaluronsyre
 • Xylitol, sukkerstof som binder væske i vævet i kombination med hyaluronsyre
 • D-panthenol, antiinflamatorisk og antiirritativ
 • Sød Mandelolie, fugtbinder og bevarer
 • C-vitamin, fra Acerola bær, indeholder langt mere C-vitamin end f.eks appelsiner, styrker collagen produktionenn og giver en mere ensartet hudtone. 

Fermenteret hyaluronsyre er langt mere koncentreret end konventionel hyaluronsyre. Fermenteringsprocessen krystalliserer hyaluronsyren og sikrer, at stoffet optages op til 50 gange bedre i huden.

Hyaluronsyre har også en afgørende betydning i reparationen af hudens væv, hvilket gør ESSENTIELLE NO. 3 til et godt boost af hud med tendens til urenheder, opheling af ar og andre ujævnheder i hudens struktur. Når huden udsættes for UV stråling mindskes den naturlige produktion af hyaluronsyre i cellerne i dermis og hastigheden af hudens nedbrydning øges, en solskadet hud vil derfor også have godt af daglig brug af ESSENTIELLE NO. 3.

 

Sådan bruger du ESSENTIELLE NO. 3 Hyaluron Boost Serum

ESSENTIELLE NO. 3 anvendes dagligt på afrenset og tonet hud. Duppes let ind i huden og inden serumet er trængt helt ind, efterfølges der med basisolie og/ eller ESSENTIELLE NO. 7 Cream face/neck.

ESSENTIELLE NO. 3 bør påføres på både ansigt, hals og décolleté. I ansigtet kan den påføres op til øjenhulebenet og på den øvre del af øjenlåget og brynbenet.

Efter massage med ansigtscupping eller dermoroller, er det et must at anvende ESSENTIELLE NO. 3 som fugtserum.

 

Vi anbefaler at bruge Essentielle NO. 3 i forbindelse med "One Minute Facelift" ansigtsmassage, hvor huden bliver aktiveret i opadgående bevægelser. Med pege- og langefinger på begge hænder masserer du let i pilenes retning. 

 

Hvilken Mist skal jeg bruge?

 • Tør / sensitiv hud: Facial Mist / Rose Water Elixir
 • Moden hud: Rose Water Elixir
 • Normal hud: Facial Mist / Rose Water Elixir
 • Fedtet / uren hud: Facial mist
 • Strålebeskadet hud: Rose Water Elixir
 • Rød / irriteret hud: Rose Water Elixir

 

Essentielle NO. 3 og ansigtsbehandlinger

Essentielle NO. 3 og sugekopbehandling
Ved behandling med Cup NO. 1 til ansigt og arganolie både afgifter og ilter du huden. Det giver collagenet i huden de optimale betingelser for at optage Essentielle NO. 3 Hyaluron Boost Serum. 

Essentielle NO. 3 og Skin Roller
Efter en behandling med din foretrukne Skin Roller, optages dit hudplejeprodukt op til 300% mere end normalt, gennem hudens mikrokanaler. Derfor er Essentielle NO. 3 optimal at bruge efter en behandling med din Skin Roller. Essentielle NO. 3 har nemlig et højt indhold af fermenteret hyaluronsyre, som er med til at give huden fylde, minimere linjer og booste din huds fugtniveau. Vi anbefaler, at du efter behandling med din Skin Roller mister ansigtet med Rose Water Elixer og først derefter påfører Essentielle NO. 3.

 

Essentielle N0. 3 og problemhud

Uren hud
Hyaluronsyre er med til at reparere din huds væv, hvilket gør Essentielle NO. 3 til et godt boost af hud med acne, tidligere ar, eller andre ujævnheder i hudens struktur.
 
UV skadet hud
Når huden udsættes for UV stråling mindskes den naturlige produktion af hyaluronsyre i cellerne i dermis og hastigheden af hudens nedbrydning øges, en solskadet hud vil derfor også have godt af daglig brug af Essentielle NO. 3.
 
Moden hud
Collagen og hyaluronsyrer er afgørende for hudens fasthed og derfor er Essentielle NO. 3 ideel at bruge til en moden hud, som vil have gavn af de opstrammende effekter. Eftersom huden bliver fugtmættet vil Essentielle NO. 3 have en filler-lignende effekt og på længere sigt, vil huden syne mere fast og fyldig.