AROMATIC HAND CREAM THERAPY

Fås i 75 ml.

INCI: AQUA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII OIL, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCO- HOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL,POTAS- SIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, XANTHAN GUM, PAR- FUM, LINALOOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL.

AROMATIC HAND CREAM THERAPY er en nærende og hurtigt absorberende håndcreme med et mild aromaterapeutisk duft fra rabarberolie.

Håndcremen indeholder en rig formula af vigtige essentielle fedtsyrer fra argan- og sheaolie samt sheasmør. Det er en effektiv, plejende creme, der ikke efterlader en fedtet hinde på hænderne.

Rabarber er en effektiv antioxidant, som øger den naturlige celledeling og har styrkende effekt på den udsatte hud på hænderne. Den tilføjer samtidig en sart, frisk duft til håndcremen.

Arganolien har reparerende anti-age effekt og mindsker pigmentskader på håndryggene.

Sheaolie og sheasmør øger talgproduktionen og er effektive ingredienser mod tør og revnet hud – forebygger samtidig flossede neglebånd, og skaber en naturlig beskyttende og let vandafvisende barriere.

Massér cremen godt ind på hænder og neglebånd til den er absorberet. Hænderne vil opleves glatte, bløde og velplejede. Ved daglig brug vil evt. pigmentforandringer mindskes, og der opnås en forebyggende effekt mod fremtidige UV-påvirkninger. Cremen er ret flydende og let i konsistensen for hurtigere optagelse og i huden.

AROMATIC HAND CREAM THERAPY er også velegnet til tørre albuer og fødder.