ALLE PRODUKTER

Basic+ BALANCING SHAMPOO 300ml.

179.00 DKK

VÆR OPMÆRKSOM:

VI OPLEVER DESVÆRRE PROBLEMER MED VORES MOBILEPAY. 
VI TAGER DERFOR IKKE IMOD MOBILEPAY.
VI ARBEJDER PÅ SAGEN.

Vi beklager eventuelle gener, som dette måtte medføre.

BALANCING SHAMPOO er en mild sulfatfri shampoo med en sart og ren duft

  • kan anvendes af børn såvel som voksne
  • består af naturlige plantebaserede ingredienser, som mandelolie og aloe vera, der giver håret fylde, og plejer og beskytter sart og irriteret hovedbund
  • er lavtskummende
  • bemærk: man behøver ikke at overdosere for at opnå den ønskede effekt

LUS HADER OLIER

Vi har skabt BALANCING SHAMPOO og BALANCING BALM udfra de samme principper, som alle vores andre produkter. Vores hårplejeprodukter er helt fri for syntetiske indholdsstoffer, silikone og sulfater - vores produkter er 100% naturlige.

BALANCING SHAMPOO er fri for sulfater og skummer derfor ikke stort.
Det er IKKE skummet der renser - men skummet der udtørrer både hår og hårbund. Vi har valgt gode nærende ingredienser som mandel, aloe vera og mælkesyre - disse milde ingredienser er med til at tilføre og binde fugt i hår og hårbund. Aloe Vera mindsker kløe og ømhed i hårbunden og mælkesyre normaliserer pH-værdien og giver dermed en sund balance.

BALANCING BALM indeholder ligeledes mange af de samme ingredienser, men endnu flere gode plejende olier - og er der noget LUS HADER, så er det olier.

Lusene kan simpelthen lide de essentielle fedtsyrer der er i produkterne, hvilket gør at de ikke bider på håret.

En anbefaling kan derfor være at anvende BALANCING SHAMPOO og BALANCING BALM efter endt lusebehandling. Dette er med til at holde lusene på afstand - og en lusekur er i øvrigt en rigtig skrap behandling for børns sarte system. De fleste foretrækker derfor at bruge milde, effektive produkter i stedet.

Vores personlige anbefaling herfra kontoret er, at man simpelthen undlader skrappe lusekure og kæmmer håret effektivt efter vask. Mange oplever alligevel, at lusene er resistente overfor de skrappe midler. Kæmningen er langt nemmere, når håret er blødt og velnæret takket være gode essentielle fedtsyrer fra mandel-, kokos-, argan- og jojobaolie.

Begge produkter er så milde, at de kan bruges til helt små børn og de svider ikke i øjnene.

Husk at købe en god kæmmekam sammen med BALANCING SHAMPOO ogBALANCING BALM

Læs mere>

INCI: AQUA, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, GLYCE- RIN, SODIUM COCOAPHOACETATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-150 PENTAERYTHITYL TETRASTEARATE, PEG-60 ALMOND, GLYCERIDES, ALOE, BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDRO- XYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, PARFUM, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PHENYLPROPANOL, SODIUM CHLORIDE.

Fri fragt i Danmark, hvis du er medlem af SARDkopenhagens kundeklub og ellers fri fragt i Danmark ved køb over 300,-
Ved køb af SARDkopenhagen produkter fra lande udenfor Danmark:

Send en e-mail til følgende adresse: info@sard.dk
Anfør vare og antal. Du modtager efterfølgende en e-mail med ordrebekræftigelse og faktura.
Så snart vi kan se, at din faktura er betalt, afsendes dine varer.