Essentielle No. 7

Indeholder 50 ml.
INGREDIENTS: Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Cetearyl Glucoside, Anhydroxylitol, Cetyl Alcohol, Xylitol, Xylitylglucoside, Ascorbyl Palmitate, Fucus Vesiculosus Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Lactic Acid, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Xanthan Gum.

Essentielle No. 7

Cream for face/neck – for all skintypes

Essentielle No. 7 – Cremen til alle hudtyper, også til dig med særlig sensitiv hud. Cremen har meget opstrammende effekt, hvilket gør den til et effektivt anti-age produkt. Afhængig af hudens tilstand anvender du den basisolie som passer til din hudtype eller tilstand som serum under cremen.

No.7 er til alle hudtyper og sammen med den ønskede basic olie vil huden få præcis den pleje og næring som der er  behov for. Cremen er meget let i konsistensen men pga. et koncentreret indhold af essentielle fedtsyrer fra  arganolie og sheaolie, får huden præsic det den har brug for. Arganolie arbejder med en regulering af talget og stimulerer den naturlige cellefornyelse, nedtoner hyperpigmentering og virker opstrammende. Sheaolie øger talgproduktionen, således at de områder hvor huden er mere tør, øges talgproduktionen.Yderligere er der tilsat kokosolie som har nogle særdeles fugtgivende/bevarende egenskaber.

Som yderligere fugt boost indeholder cremen et højt indhold af hyaluronsyre, et meget fugtgivende stof huden selv producerer og som "fylder" hudens fugtdepoter og virker udglattende.

No.7 indeholder kun naturlige, essentielle ingredienser og er konserveret med sodium benzoate - en mild, naturlig konservering som bla. er godkendt til konservering af fødevarer og bruges i øjensalver. No.7 er tilsat en mild allergene fri duft af "white musk".

VIGTIGT – cremen varmes op i håndfladerne og klappes forsigtig ind på fugtig hud ovenpå en basisolie eller Facial Mist

Basisolierne anvendes, som serum og gør at du kan costumize cremen så den passer præcis til din hudtype eller hudtilstand.

  • Ældet, solskadet, hyperpigmenteret, slap/træt hud - arganolie
  • Tør/meget sensitiv hud -  abrikoskerneolie
  • Kombineret/fedtet hud - alene
  • Mænd efter barbering - Aaene eller sammen med arganolie/ facial mist