Fås i 10 ml.

INCI: LAVANDULA ANGUSTIFOLIA HERB OIL.

Æterisk lavendelolie

Æterisk lavendelolie virker afslappende på både sanser og celler. Den er kendt for at have en meget beroligende og afslappende effekt. 

Lavendelolie mindsker rødme og irritation i huden, da den får hudens små kar til at slappe af. Lavendelolie er derfor velegnet til ansigtsplejen, da den kan have en positiv effekt på karsprængninger og rosacea. Lavendelolie kan også benyttes ved forbrændinger.

Olien kan også bruges som smagsforstærker i mad og kager.


Lavendeloliens egenskaber:

  • beroligende
  • afslappende
  • desinficerende
  • plejende

 

TIPS:
Ansigtspleje:
Du kan anvende lavendelolie i din ansigtspleje ved at blande den i en basisolie, eller i Essentielle No. 7 ansigtscreme. 

Facial mist: Lavendelolie virker stærkt fugtgivende på huden og er ideel at tilsætte i facial mist. 

Vaskeprodukter: Lavendelolie kan blandes i neutrale sæbeprodukter for at opnå en velduftende eller beroligende effekt i dagligdagen. Vi kan anbefale at blande lavendelolie i gammeldags edddike, og bruge det som skyllemiddel. Sundt for miljøet, vaskemaskinen og dit tøj.

Søvn: Har du søvnbesvær kan du dryppe et par dråber lavendelolie på dit hovedpudebetræk for at opnå en mere afslappende effekt.

Rumduft: Man kan også lave sin egen rumduft ved at blande demineraliseret vand med æterisk lavendelolie – eller flere forskellige æteriske olier efter ønske. Fyld blandingen på en flacon med spray og spray ud i rummmet. Husk at flasken skal rystes godt før brug, fordi olie og vand skiller fra hinanden.

Brug aldrig æteriske olier ufortyndet på huden.